Batibouw 2018

Voor het vierde jaar op rij kan je ons vinden op de grootste Belgische beurs voor bouw, renovatie en inrichting. Paleis 1, stand 501. Kom langs voor professioneel advies over inox zwembaden, trappen, leuningen en ander maatwerk voor binnen en buiten.

read more

BIS 2017

Van Eeckhoudt treft u ook dit jaar op de Bis beurs te Gent! Van 7 tot 15 oktober verwelkomen we u graag in paleis 2. Exact stand nummer delen we later nog mee.

read more

Zuidzicht Hasselt

Van Eeckhoudt bouwde het zwembad voor fase 1 van het project Zuidzicht te Hasselt. Het gaat hierbij om een inox zwembad 7m x3m met een volledig ingewerkte glazen wand. Zo kan de toekomstige klant genieten van panoramisch zicht vanuit zijn eigen zwembad. Foto's van de...

read more

The sky is the limit!

Weer een zwembad op de bovenste verdieping! Ons kunnen blijft niet onopgemerkt, ook voor het project Monastre te Brussel zal Van Eeckhoudt het zwembad leveren. Als extra een glazen wand verwerkt in de lange zijde.

read more

Grootst automatisch terras tot nu toe!

60 Jaar ervaring in de machinebouw.. Sowieso één van onze grootste troeven! Duidelijk merkbaar in dit project. Niet alleen verzorgen we het inox zwembad + jacuzzi, hier bouwen we ook ons grootste automatische terras ooit. Maar liefst 15 x 7m! Dit terras is geheel...

read more

Hebben we je geïnspireerd?

Ben je geïnspireerd door dit project of heb je plannen voor een soort gelijk project? Vul dan je gegevens in op het contactformulier en stel je vraag.
Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen te antwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This