“Bij Van Eeckhoudt vonden we de perfecte combinatie van maatwerk, voeling voor design en projectopvolging. Zij realiseerden voor ons een totaalproject met zwembad, poolhouse en terrasplaat, waarbij ontwerp, materiaalkeuze, techniek en project coördinatie centraal stonden. Met een minimum aan aannemers hebben we zonder kopzorgen een fantastisch resultaat kunnen bereiken.”

T. VDD

” Met de renovatieplannen in ons achterhoofd belandden we op Batibouw bij Van Eeckhoudt. We waren onmiddelijk verkocht voor de strakke lijn en de duurzaamheid van inox. Het plaatsen van het zwembad was een heksentoer en het regende bovendien pijpenstelen maar Jirky stond mee in de modder en uiteindelijk kwam de kuip goed in de voorziene kuil. De jetstream is een aanrader, lekker tegen de stroom in, overeenkomstig mijn levensmotto en onze kleinzoon Titus is de grootste fan van waterpret bij Oma!”

Flip & Martine de Mey - Marivoet

” Reeds 2 jaar zijn we in het bezit van een zwembad van de firma Van Eeckhoudt. We genieten er met volle teugen van! Het was geen eenvoudige opdracht, daar het ging om een op maat gemaakt inox bad, grote afmeting in één stuk, moeilijke toegang tot de plaats van bestemming enz… Doch alles was tot in de puntjes geregeld, zelf het opkuisen van het inox bad werd door de zaakvoerder met de nodige aandacht uitgevoerd. Ook de service na de zomer om samen het bad in gereedheid te brengen voor de winterslaap is een grote hulp, zeker de eerste keer!”

Familie uit Dendermonde

Bij de bouw van ons zwembad werden we steeds professioneel begeleid door het team van Van Eeckhoudt. Van het eerste gesprek tot de totale afwerking van ons zwembad, konden we altijd vlot terecht voor vragen. Het geheel werd professioneel afgewerkt binnen de beloofde planning. Bedankt!

Familie Verstraeten

We keken al enkele jaren uit naar de bouw van een zwembad. Toen we in contact kwamen met het team van Van Eeckhoudt hebben we geen minuut meer getwijfeld. Hun gedrevenheid, hun vakkennis en hun flexibiliteit maakten dat we direct beslisten. Gedurende het ganse proces, van ontwerp tot realisatie, konden we steeds rekenen op hun bereidwilligheid en hun professionalisme. En van die ervaring van Van Eeckhoudt genieten we nu alle dagen!

Barbara Gillis

“Bij de keuze van ons zwembad hebben wij de verschillende soorten zwembaden wel overwogen. Al snel gingen we overstag voor een inox zwembad en beslisten we in zee te gaan met de firma Van Eeckhoudt. Dit is na 4 heerlijke zwemseizoenen de perfecte keuze geweest. Onderhoudsvriendelijk en zuinig speelden hier een grote factor in. Wat je er gratis bij krijgt is hun perfecte service, gedrevenheid en hun vakkennis. Wij kunnen de inox zwembaden van Van Eeckhoudt ten zeerste aanbevelen.”

Familie De Zutter - Brussegem

Hebben we je geïnspireerd?

Ben je geïnspireerd door dit project of heb je plannen voor een soort gelijk project? Vul dan je gegevens in op het contactformulier en stel je vraag.
Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen te antwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This